Törlés
14 napos visszavétel minden Alkatrészek esetén
14 days

Átvétel után 14 napig jogosult visszaküldeni a megvásárolt Autóalkatrész

Több

Fizetés

A autó alkatrészek webáruházban a következő fizetési módok állnak rendelkezésre

 • autó alkatrészek vásárlás hitelkártyák fizetéssel – MasterCard, Visa, American Express
 • Paypal használatával az Cserealkatrészt vásárlás gyorsan megy – PayPal

Több

Házhozszállítás

Miután elküldte megrendelését az Cserealkatrészt üzletben, kiválaszthatja a szállítócéget:

Alkatrészek megrendelését a DHL, a GLS & a UPS kényelmesen otthonába vagy műhelyébe szállítja
36000 Ft összegű megrendelés felett ingyenes szállítás

Több

Magyarország
 • euautoteile.de Németországban Deutschland
 • euautoteile.at Ausztria Österreich
 • euautoteile.ch Svájc Schweiz
 • euautopieces.fr Franciaországban France
 • euautopezzi.it Olaszországban Italia
 • euautorecambios.es Spanyolországban España
 • euautoczesci.pl Lengyelországban Polska
 • euautopiese.ro Romániában România
 • euautoonderdel.nl Hollandiában Nederland
 • euantallaktika.gr Görögországban Ελλάδα
 • euautopecas.pt Portugáliában Portugal
 • euautoonderdelen.be Belgiumban België
 • euautodily.cz a Cseh Koztársaságban Česká republika
 • eurobildelar.se Svédországban Sverige
 • euavtochasti.bg Bugáriában България
 • euautodele.dk Dániában Danmark
 • euvaraosat.fi Finnországban Suomi
 • euspares.co.uk Egyesült Királyság United Kingdom
 • euavtodeli.si Szlovénia Slovenija
 • euroautodiely.sk Szlovákia Slovensko
 • euautoosad.ee Észtország Eesti
 • euautodalys.lt Litvánia Lietuva
 • euautodalas.lv Lettország Latvija
 • euautodeler.co.no Norvégiában Norge
0 Tételek 0,00 Ft
Bejelentkezés

Kérjük adja meg e-mail címét és jelszavát

Elfelejtettem a jelszót?

Még nincs EUalkatresz.hu fiókja? Regisztrálás most kevesebb, mint 1,5 perc alatt!

0 Tételek 0,00 Ft
EUalkatresz.hu - ügyfélszolgálat
Több mint 1 000 000 autóalkatrész Több mint autóalkatrész

Általános Szerződési Feltételek

Vásárló minden olyan fizikai személy, aki olyan célból köt üzletet, mely túlnyomó többségben nem vállalkozásához vagy független szakmai tevékenységéhez köthető.


A következő Általános Szerződési Feltételek a www.eualkatresz.hu. webáruházban történő minden vásárlásra vonatkoznak. A „Vásárlás” (kötelező érvényű megrendelés) gombra kattintva a vásárló (a továbbiakban „Ön”) elfogadja az Wemax Group GmbH & Co.KG (a továbbiakban „mi”) által meghatározott alábbi kereskedelmi, szállítási és fizetési feltételeket.

1. Megrendelés létrehozása

A webáruházunkban található termékek nem tekinthetők jogilag kötelező érvényű ajánlatnak, hanem ingyenes online katalógusnak. Amennyiben a „Vásárlás most” gombra kattint, megrendeli a bevásárlókosarában lévő termékeket.


Megrendelésének beérkezését azonnal visszaigazoljuk, ahogy elküldte a rendelést, ez nem tekinthető a kereskedelmi megállapodás létrejöttének.


Megrendelése cégünk által akkor kerül elfogadásra, ha Ön megkapja a rendelés visszaigazolást tartalmazó e-mailt, vagy 2 vagy több napon belül direkt szállítással a megrendelt tételeket. Megrendelése a szerződés létrejötte után mentésre kerül. Amennyiben elveszítené megrendelése adatait, kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, és megküldjük Önnek megrendelése adatainak másolatát.

2. Vásárlástól történő elállás

Elállási jogra vonatkozó szabályzat

14 napon belül onnantól számítva, hogy Ön vagy az Ön által megbízott harmadik fél, aki nem a szállító, átvette az árut, joga van elállni a szerződéstől, és visszaküldeni részünkre a terméket.


Annak érdekében, hogy élhessen az elállás jogával, Önnek értesítenie kell bennünket postai úton küldött levélben (postacím: Wemax Group GmbH & Co.KG, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin) vagy e-mailben (e-mail cím: info@eualkatresz.hu) pontos magyarázattal arra vonatkozólag, hogy miért döntött a szerződéstől való elállás, és az áru visszaküldése mellett. Használhatja a lejjebb található Elállási űrlapot, de ez nem kötelező. A rendeléstől való elállás feltételeinek teljesüléséhez elég, ha a fent meghatározott időn belül értesít minket szándékáról.


Kérjük, vegye figyelembe! A szállítási költséget abban az esetben terítjük vissza, ha minden rendelt termék visszaérkezett hozzánk.

Az elállás következményei

Amennyiben Ön a fent említett időn belül eláll a szerződéstől, elállási szándékának beérkezésétől számítva 14 napon belül visszatérítjük minden korábban megfizetett költségét, ideértve a szállítási költséget is (kivéve a járulékos költségeket, amelyek abból származhattak, hogy Ön a szabványos szállítási módtól eltérő módon kérte a kiszállítást). A visszafizetésez ugyanazt a fizetési módot használjuk, melyet Ön használt, amikor kifizette megrendelését, kivéve, ha ettől eltérő módon állapodtunk meg, de ebben az esetben cégünk nem áll semmilyen extra költséget.

A postai úton való visszaküldés feltételei

Visszautasíthatjuk visszatérítésének kifizetését, amíg nem kapjuk vissza az árut, vagy Ön nem tudja igazolni, hogy már visszaküldte azt.


Mindenesetre az árut postán kell küldenie, vagy személyesen átadnia cégünk irodájában a következő címen: Wemax Group GmbH & Co.KG, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, 14 napon belül onnantól számítva, hogy elállási szándékáról értesítette cégünket.

Postán nem visszaküldhető árukra vonatkozó feltételek

Ebben az esetben elmegyünk az áruért, és viseljük ennek költségeit. Meg kell fizetnie az áru értékcsökkenését abban az esetben, ha a nem megfelelő használatból adódóan a termék állapota, minősége vagy működése megromlott.

Az elállási jog kivételes esetei

A jogszabály az elállási jogban alkalmazott kivételekről is rendelkezik, a következők szerint:
- A vásárló nem élhet az elállási jogával, amennyiben az áru a gyárból érkezik, vagy az áru a vevő egyedi igényeinek megfelelően készült, vagy az árut kizárólag adott vásárló használhatja.
- A vásárló elállási joga abban az esetben is érvényét veszti, ha a szállított termékek elválaszthatatlanul kerültek összeszerelésre / keverésre más termékekkel / alkatrészekkel.

Elállási űrlap

- címzett: Wemax Group GmbH & Co.KG, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin
- Ezúton tudatom, hogy én/mi* el kívánok/kívánunk* állni a következő termékek/szolgáltatások* vásárlásától
- Megrendelve / átvéve*
- Vásárló(k)* keresztneve és vezetékneve
- Vásárló(k)* címe
- Vásárló(k)* aláírása (csak papíralapú levél esetén)
- Dátum
______
*a nem megfelelő részt kérjük áthúzni

3. Szállítási költségek és az árufeladás

Szállítási költség Magyarországon belül

A standard szállítási költség 36000,00 Ft összegig szóló megrendelésekre Magyarország területén 3150,00 Ft.


A 36000,00 Ft feletti megrendelések szállítása ingyenes (kivéve, ha más országba kell szállítani, ill. ha szállításra érzékeny (сserélhető termékek) vagy túlméretes az áru).


Amennyiben megrendelése kifizetéshez Bankkártya, PayPal fizetési módot használ, extra költségek nem merülnek fel.

Szállítási költség Magyarország területén kívül

A megadott árak a következő országokba vonatkozó szállításokra érvényesek, függetlenek a megrendelés értékétől, ezért minden esetben megfizetendők.

3150,00 Ft részére Magyarország

Pótdíj túlméretes áru szállítása esetén

A következő alkatrészek túlméretesnek minősülnek: akkumulátor, katalizátor, kipufogó, hangtompító dob, sport kipufogók, küszöb, sárhányó, üzemanyag-tartály, spoiler, vonóhorog, elülső rács, motorblokk-fedél, motorháztető, a motortér szigetelése és a lökhárító.


Túlméretes küldeményt nem tudunk Magyarországra szállítani.


Túlméretes szállítás Németországon belül:
- amennyiben a kiszállított áru: kipufogó gyűjtőcső, katalizátor, hangtompító dob, sport kipufogó a túlméretes küldemény pótdíja 1615,89 Ft;
- amennyiben a kiszállított áru: akkumulátor, küszöb, üzemanyag tartály, sárhányó, spoiler és lökhárító a túlméretes küldemény pótdíja 3231,78 Ft;
- amennyiben a kiszállított áru: elülső díszléc, a vonóhorog, a motortér fedél, a motorháztető és a motorház a túlméretes küldemény pótdíja 4847,67 Ft.


Túlméretes szállítás pótdíja egyéb országokba:
Ausztria: 8709,64 Ft
Belgium: 8709,64 Ft
Cseh Köztársaság: 6770,58 Ft
Dánia: 11941,42 Ft
Franciaország: 11941,42 Ft
Hollandia: 8709,64 Ft
Luxemburg: 8709,64 Ft
Olaszország: 15173,20 Ft
Svájc: 8709,64 Ft
Svédország: 15173,20 Ft
Szlovákia: 10002,36 Ft

Figyelem!

Túlméretes termékek kiszállítása a fenti listában nem szereplő országokba nem lehetséges. A túlméreti pótdíj a megrendelésben szereplő minden egyes tétel esetén felszámításra kerül.


Minden fent szereplő ár 27% ÁFA-t tartalmaz.

4. Fizetési feltételek

Bankkártya:

Miután fizetési módnak Ön a bankkártyát választotta, és megnyomta a „Vásárlás” gombot, egy biztonságos oldalra irányítjuk át, ahol meg kell adnia bankkártyájának pontos adatait és jóvá kell hagynia a fizetést. Kártyáját azután terheljük meg, hogy a bank visszaigazolta a fizetést.

PayPal:

Miután a PayPal rendszerén keresztül való fizetést választotta, és megnyomta a „Vásárlás” gombot, egy biztonságos oldalra irányítjuk, ahol meg kell adnia a PayPal számlájához tartozó e-mail címet és jelszót, és megerősítenie a fizetést. Az átutalásért extra költséget nem számolunk el.

5. Tulajdonjog védelme

A jelenlegi jogi szabályozás értelmében a termékek a mi tulajdonunkat képezik egészen addig, amíg teljes mértékben ki nem fizetik azokat.

6. Jótállás

A garancia időtartama 2 év, amely időszak az átadás napjától indul. A garancia nem terjed ki a természetes elhasználódás, a nem rendeltetésszerű használat, a nem megfelelő karbantartás vagy annak teljes hiánya következtében fellépő károsodásokra.


A jótállás ugyancsak nem terjed ki a termékek nem rendeltetésszerű használata, vagy helytelen beszerelése, vagy helytelen felhasználása miatt fellépő hibákra, vagy károsodásokra.


A garancia akkor is érvényét veszti, ha Ön bármilyen módon beavatkozik az alkatrész működésébe és / vagy a javításába, vagy ezt olyan személy teszi, akit erre vállalatunk nem jogosított fel, és amely beavatkozás egy a korábbinál még jelentősebb mértékű károsodásához vezetett.


Garanciális esetben Önnek joga van kérni a hiba kijavítását vagy hibátlan termék szállítását (hiba elhárítás). Amennyiben a választott hibaelhárítási mód költsége túlságosan magas, a hiba elhárításának módja korlátozódik a másik megoldásra.


A hibamentes termék szállítását egy jobb minőségű, megfelelő tulajdonságokkal rendelkező termékkel is meg lehet oldani, amennyiben ez a megoldás ésszerű.


A további jogok, különösen a kereskedelmi szerződés felmondása, vagy az árcsökkenés csak abban az esetben lehetséges, ha a javításra rendelkezésre álló idő letelt, vagy a hiba elhárítására két sikertelen kísérlet történt. Amennyiben a cégünk által adott garancia mellett a termékre különleges gyártói garancia is vonatkozik, ez a termék leírásában szerepel. Ezek a szabályok ilyen esetben kizárólag az adott termékre vonatkoznak.

7. A felelősségre vonatkozó rendelkezések

A jogi felelősségre vonatkozó rendelkezések a cégünk és a vásárló közötti kapcsolatra a jelenlegi törvényi szabályozásoknak megfelelően érvényesek.

8. Újra hasznosításra / akkumulátorokra vonatkozó jogi szabályozások

Cégünk a világméretű hulladékgazdálkodási rendszer tagja. Kérésére tájékoztatjuk a lakóhelye közelében található gyűjtőhelyek (hulladékátvételi és újra hasznosítási központok) listájáról, ahol a megfelelő csomagolású termékek díjmentes hulladékártalmatlanítását végzik.


Az akkumulátorok értékes fémeket tartalmaznak, melyek a környezetre ártalmasak, de újra hasznosíthatók. A használt akkumulátorokat más hulladékoktól elkülönítetten kell elhelyezni. A hatályos jogszabályokkal összhangban azok a cégek, akik akkumulátorokat forgalmaznak, vissza kell, hogy vegyék azokat, a vásárlók pedig kötelesek a használt akkumulátorokat a megfelelő gyűjtőhelyre eljuttatni.Az újra hasznosítható akkumulátorokon egy különleges jel, egy áthúzott hulladékgyűjtő látható. A hulladékgyűjtő ábrája alatt a szennyezők jelölése található:
- Pb - ólom, amennyiben több mint 0.004 százalék ólmot tartalmaz;
- Cd - kadmium, amennyiben több mint 0.002 százalék kadmiumot tartalmaz;
- Hg - higany, amennyiben több mint 0.005 százalék higanyt tartalmaz.


A megvásárolt akkumulátorokat ártalmatlanítás céljából visszaküldheti nekünk. Kérjük, a tehermentesített küldeményre írja rá, hogy “Battery Disposal” (akkumulátor ártalmatlanítás) és küldje el a következő címre: Wemax Group GmbH & Co.KG, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin.

Figyelem!

Elektromos és elektronikus termékeket tilos a háztartási hulladékba helyezni. Vásárlóink régi elektronikus termékeiket a megfelelő gyűjtőhelyeken (hulladékátvételi és újra hasznosítási központok) adhatják le.

9. Belső égésű motorolaj és hajtóműolaj átvétele

Általános jogi kötelezettségeinkkel összhangban a belső égésű motorokhoz használt olajat és a váltóolajat átvesszük, de meg kell jegyeznünk, hogy csak az olajcseréből származó használt olajat, olajszűrőket és olajos hulladékot kell átvennünk, bármilyen méretben, egy alkalommal, a lenti címen.


Mi kizárólag a megsemmisítés költségeit fedezzük, a gyűjtőhelyeinkre való szállítás költségét vásárlóinknak kell fizetniük. Kérjük, visszaküldés előtt tájékozódjon a veszélyes áruk postai szállítására vonatkozó különleges feltételekről.

Cím:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin


Cégjegyzék: HRA 46262 B, bíróság elsődleges joghatósággal Berlin-Charlottenburg
Adószám (adófizető adóazonosító): DE281524971


E-mail: info@eualkatresz.hu
Web: www.eualkatresz.hu


Telefon: +36 1 808 8206

Berlin, 2016. május