Törlés
14 napos visszavétel minden Alkatrészek esetén
14 days

Átvétel után 14 napig jogosult visszaküldeni a megvásárolt Autóalkatrész

Több

Fizetés

A autó alkatrészek webáruházban a következő fizetési módok állnak rendelkezésre

 • autó alkatrészek vásárlás hitelkártyák fizetéssel – MasterCard, Visa, American Express
 • Paypal használatával az Cserealkatrészt vásárlás gyorsan megy – PayPal

Több

Házhozszállítás

Miután elküldte megrendelését az Cserealkatrészt üzletben, kiválaszthatja a szállítócéget:

Alkatrészek megrendelését a DHL, a GLS & a UPS kényelmesen otthonába vagy műhelyébe szállítja
41000 Ft összegű megrendelés felett ingyenes szállítás

Több

Magyarország
 • euautoteile.de Németországban Deutschland
 • euautoteile.at Ausztria Österreich
 • euautoteile.ch Svájc Schweiz
 • euautopieces.fr Franciaországban France
 • euautopezzi.it Olaszországban Italia
 • euautorecambios.es Spanyolországban España
 • euautoczesci.pl Lengyelországban Polska
 • euautopiese.ro Romániában România
 • euautoonderdel.nl Hollandiában Nederland
 • euantallaktika.gr Görögországban Ελλάδα
 • euautopecas.pt Portugáliában Portugal
 • euautoonderdelen.be Belgiumban België
 • euautodily.cz a Cseh Koztársaságban Česká republika
 • eurobildelar.se Svédországban Sverige
 • euavtochasti.bg Bugáriában България
 • euautodele.dk Dániában Danmark
 • euvaraosat.fi Finnországban Suomi
 • euspares.co.uk Egyesült Királyság United Kingdom
 • euavtodeli.si Szlovénia Slovenija
 • euroautodiely.sk Szlovákia Slovensko
 • euautoosad.ee Észtország Eesti
 • euautodalys.lt Litvánia Lietuva
 • euautodalas.lv Lettország Latvija
 • euautodeler.co.no Norvégiában Norge
0 Ft #
Regisztrálás
Bejelentkezés

Kérjük adja meg e-mail címét és jelszavát

Elfelejtettem a jelszót?

Még nincs EUalkatresz.hu fiókja? Regisztrálás most kevesebb, mint 1,5 perc alatt!

0 Ft #
EUalkatresz.hu - ügyfélszolgálat
Több mint 1 000 000 autóalkatrész Több mint autóalkatrész
×
×

Általános Szerződési Feltételek

Vásárló minden olyan fizikai személy, aki olyan célból köt üzletet, mely túlnyomó többségben nem vállalkozásához vagy független szakmai tevékenységéhez köthető.


A következő Általános Szerződési Feltételek a www.eualkatresz.hu. webáruházban történő minden vásárlásra vonatkoznak. A „Vásárlás” (kötelező érvényű megrendelés) gombra kattintva a vásárló (a továbbiakban „Ön”) elfogadja az Wemax Group GmbH & Co.KG (a továbbiakban „mi”) által meghatározott alábbi kereskedelmi, szállítási és fizetési feltételeket.

1. Megrendelés létrehozása

A webáruházunkban található termékek nem tekinthetők jogilag kötelező érvényű ajánlatnak, hanem ingyenes online katalógusnak. Amennyiben a „Vásárlás most” gombra kattint, megrendeli a bevásárlókosarában lévő termékeket.


Megrendelésének beérkezését azonnal visszaigazoljuk, ahogy elküldte a rendelést, ez nem tekinthető a kereskedelmi megállapodás létrejöttének.


Megrendelése cégünk által akkor kerül elfogadásra, ha Ön megkapja a rendelés visszaigazolást tartalmazó e-mailt, vagy 2 vagy több napon belül direkt szállítással a megrendelt tételeket. Megrendelése a szerződés létrejötte után mentésre kerül. Amennyiben elveszítené megrendelése adatait, kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, és megküldjük Önnek megrendelése adatainak másolatát.

2. Vásárlástól történő elállás

A fogyasztók (BGB 13. §) az online vásárlással kapcsolatban törvényes elállási joggal rendelkeznek a következő tájékoztató szerint.

Fogyasztók elállási joga

Önnek jogában áll a jelen szerződéstől tizennégy napon belül az okok megadása nélkül elállni.

Az elállási határidő tizennégy nap az utolsó áru Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél (aki azonban nem a szállítmányozó) általi birtokba vételétől számítva.

Elállási jogának gyakorlásához tájékoztatnia kell minket  (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Németország, Fax: +49 30 208 478 250, E-Mail cím: [email protected]) egy egyértelmű nyilatkozat útján elállási szándékáról (pl. postai úton küldött levél, vagy telefax vagy e-mail útján). Ehhez felhasználhatja a mellékelt elállási formanyomtatvány-mintát, melynek használata azonban nem kötelező.

Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlására vonatkozó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt küldi el.

Az elállás következményei

Amennyiben eláll a jelen szerződéstől, az Öntől kapott kifizetéseket, beleértve a szállítási költségeket késedelem nélkül és az elállási nyilatkozat kézhez vételétől számított legkésőbb tizennégy napon belül visszatérítjük Önnek (kivéve azokat a kiegészítő költségeket, melyek akkor merülnek fel, ha Ön az általunk felajánlott, legolcsóbb standard szállítási mód helyett más típusú szállítást választott). A visszafizetéshez ugyanazt a fizetési eszközt választjuk, amit Ön használt az eredeti tranzakcióhoz, kivéve, ha erről eltérő kölcsönös megállapodás nem rendelkezik; a visszafizetésért Önnek semmilyen esetben nem számolunk fel költségeket.

A normál módon, postai úton visszaküldött áruk esetében az alábbiak érvényesek:

A visszafizetést megtagadhatjuk mindaddig, míg a visszaküldött árut kézhez nem kapjuk, vagy míg Ön megfelelő bizonyítékot szolgáltatott az áru visszaküldéséről, attól függően, hogy e két lehetőség közül melyik történik korábban.

Önnek kötelessége az árut a jelen szerződéstől való elállási tájékoztatást követően 14 napon belül a következő címre visszaküldeni: Autodoc GmbH (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Németország.

A határidő betartottnak minősül, ha az árut a tizennégy napos határidőn belül visszaküldi. Az áru visszaküldésének közvetlen költségei Önt terhelik.

A nem normál módon, postai úton visszaküldött áruk (pl. nem csomagképes cserealkatrész) esetében az alábbiak érvényesek:

Az áruk esetleges értékvesztéséért Ön csak akkor felel, ha az értékvesztés az áruk természetének, jellemzőinek és működésének vizsgálatához nem szükséges kezelésnek tulajdonítható.

A szállításra vonatkozó, különleges biztonsági eljárásokkal rendelkező termékek (akkumulátorok):

Ha a termék átvételekor külön értesítést kap arról, hogy a csomagolást őrizze meg az esetleges visszaküldéshez, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi utasításokat:

- őrizze meg a szigetelősapkákat, amelyekkel a nyílásokat kell befedni az akkumulátorfolyadék szivárgását elkerülendő.

- őrizze meg a csomagolóanyagot, amely az akkumlátorházat védi a sérülésektől.

- őrizze meg a külső csomagolást a rajta lévő "veszélyes anyag" felirattal.

Ha a AUTODOC csomagja megsérült, kérjük, használjon új csomagolóanyagokat, a termék visszaküldéséhez. Mivel a csomag veszélyes anyagokat tartalmaz, ne felejtsen el erős és ütésálló szállítódobozt használni. Rögzítse az elemet a külső csomagoláson belül, elkerülndő annak elmozdulását és véletlen aktiválását. Helyezze az árut függőlegesen a szállítódobozba, és ellenőrizze, hogy nem mozog-e. Használjon töltőanyagot, például a AUTODOC által biztosított töltőanyagot vagy újságpapírt az üres hely kitöltéséhez a szállítódoboz fala és az árucikk között.

A sérült veszélyes anyagokat, például a szivárgó elemeket, nem szabad visszaküldeni, ezeket egy speciális újrahasznosító létesítményben kell leadni.

– Elállásra vonatkozó tájékoztató vége –

Elállási formanyomtatvány minta

(Ha el szeretne állni a szerződéstől, kérjük töltse ki és küldje vissza ezt a formanyomtatványt.)

- Címzett: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Németország, Fax: +49 30 208 478 250, E-Mail cím: [email protected]
- Ezennel elállok/elállunk (*) az általam/általunk (*) kötött szerződéstől, mely a következő áruk megvásárlására (*)/következő szolgáltatásnyújtásra (*) vonatkozik
- Megrendelési időpont (*) / Átvételi időpont (*)
- Fogyasztó(k) neve
- Fogyasztó(k) címe
- Fogyasztó(k) aláírása (csak papíron történő közlés esetén)
- Dátum
________
(*) Húzza ki a nem megfelelőt.

Elállási jog alóli kivételek

Az elállási jog alól adottak bizonyos kivételek (BGB 312g. §), melynek során fenntartjuk a jogot, hogy Önnel szemben az alábbi szabályozásokra hivatkozzunk: Az elállási jog nem érvényesíthető olyan árukra vonatkozó szerződések esetében, melyek nem előregyártottak, és melyek gyártásáért a fogyasztó egyéni választásai és rendelkezései irányadók, vagy egyértelműen a fogyasztó személyes igényei szerint készültek.

Az elállási jog nem vonatkozik olyan árukra, melyek a szállítást követően adottságaik révén elválaszthatatlanul más termékekkel összekeveredtek.
Továbbá hivatkozunk arra, hogy Önnek a BGB 357. paragrafusa (7) bekezdése 1. pontja értelmében meg kell térítenie számunkra az értékvesztést, ha az értékvesztés az áruk természetének, jellemzőinek és működésének vizsgálatához nem szükséges kezelésnek tulajdonítható A joggyakorlatban úgy döntöttek, hogy az autóalkatrészek beépítése is „nem szükségesnek“ minősül.

3. Szállítási költségek és az árufeladás

Szállítási költség Magyarországon belül

A standard szállítási költség 41000,00 Ft összegig szóló megrendelésekre Magyarország területén 3150,00 Ft.


A 41000,00 Ft feletti megrendelések szállítása ingyenes (kivéve, ha más országba kell szállítani, ill. ha szállításra érzékeny (сserélhető termékek) vagy túlméretes az áru).


Amennyiben megrendelése kifizetéshez Bankkártya, PayPal fizetési módot használ, extra költségek nem merülnek fel.

Szállítási költség Magyarország területén kívül

A megadott árak a következő országokba vonatkozó szállításokra érvényesek, függetlenek a megrendelés értékétől, ezért minden esetben megfizetendők.

3150,00 Ft részére Magyarország

Pótdíj túlméretes áru szállítása esetén

A következő alkatrészek túlméretesnek minősülnek: akkumulátor, katalizátor, kipufogó, hangtompító dob, sport kipufogók, küszöb, sárhányó, üzemanyag-tartály, spoiler, vonóhorog, elülső rács, motorblokk-fedél, motorháztető, a motortér szigetelése és a lökhárító.


Túlméretes küldeményt nem tudunk Magyarországra szállítani.


Túlméretes szállítás Németországon belül:
- amennyiben a kiszállított áru: kipufogó gyűjtőcső, katalizátor, hangtompító dob, sport kipufogó a túlméretes küldemény pótdíja 1859,99 Ft;
- amennyiben a kiszállított áru: akkumulátor, küszöb, üzemanyag tartály, sárhányó, spoiler és lökhárító a túlméretes küldemény pótdíja 3719,98 Ft;
- amennyiben a kiszállított áru: elülső díszléc, a vonóhorog, a motortér fedél, a motorháztető és a motorház a túlméretes küldemény pótdíja 5579,96 Ft.


Túlméretes szállítás pótdíja egyéb országokba:
Ausztria: 10025,34 Ft
Belgium: 10025,34 Ft
Cseh Köztársaság: 7793,35 Ft
Dánia: 13745,31 Ft
Franciaország: 13745,31 Ft
Hollandia: 10025,34 Ft
Luxemburg: 10025,34 Ft
Olaszország: 17465,29 Ft
Svájc: 10025,34 Ft
Svédország: 17465,29 Ft
Szlovákia: 11513,33 Ft

Figyelem!

Túlméretes termékek kiszállítása a fenti listában nem szereplő országokba nem lehetséges. A túlméreti pótdíj a megrendelésben szereplő minden egyes tétel esetén felszámításra kerül.


Minden fent szereplő ár 27% ÁFA-t tartalmaz.

"Biztonságos rendelés":

A pótlólagos "Biztonságos rendelés" opció segítségével Ön kibővítheti a hagyományos Elállási Jogát. Egy minimális 949,00 Ft / rendelés összeg befizetése mellett Önnek az első 100 nap során teljes visszatérítést és díjmentes visszaszállítást garantálunk Önnek úgy, hogy döntését még csak meg sem kell indokolnia. Ez a lehetőség a megrendelés utolsó lépésében válik elérhetővé – "Nyugtázás". Ajánlatunk nem beszerelt, eredeti csomagolású és sérülésmentes termékekre érvényes. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Elállási Jogot a "Biztonságos rendelés" opció nem helyettesíti, és ahhoz nincs semmi köze.


Egy termék a „Biztonságos rendelés” lehetőség használatával való visszaküldéséhez KÖVETKEZŐ A TEENDŐJE:

- Kérjük, írja meg a termék visszaküldésére vonatkozó igényét személyes EUalkatresz.hu fiókjában, vagy ezt megelőzően lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

- Az alkatrészt az eredeti csomagolásban küldje el nekünk, és mellékelje a számlát;

- Az alkatrész állapota: nem volt beépítve, nem látszik beszerelés próbálkozása, sértetlen és karcmentes.


A Biztonságos megrendelés lehetőség megrendelésenként csak egy visszaküldésre érvényes.


Miután megkaptuk Öntől az alkatrészt, alaposan ellenőrizzük azt. Amennyiben az autóalkatrész a fenti feltételeknek megfelel, új alkatrészre cseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a pénzét, attól függően, hogy Ön melyik megoldást választja.


A Biztonságos megrendelés feltételek túlméretes árucikkekre, régi cserealkatrészekre és gumiabroncsokra nem érvényesek. Ezenkívül, a Biztonságos megrendelés feltételek nem vonatkoznak más, olyan megrendeléseiben szereplő termékekre, melyek esetében ez a lehetőség nem került aktiválásra.


Figyelem:

A Biztonságos Rendelés nem vonatkozik a gumiabroncsokra és a túlméretes termékekre.

4. Fizetési feltételek

Bankkártya:

Miután fizetési módnak Ön a bankkártyát választotta, és megnyomta a „Vásárlás” gombot, egy biztonságos oldalra irányítjuk át, ahol meg kell adnia bankkártyájának pontos adatait és jóvá kell hagynia a fizetést. Kártyáját azután terheljük meg, hogy a bank visszaigazolta a fizetést.

PayPal:

Miután a PayPal rendszerén keresztül való fizetést választotta, és megnyomta a „Vásárlás” gombot, egy biztonságos oldalra irányítjuk, ahol meg kell adnia a PayPal számlájához tartozó e-mail címet és jelszót, és megerősítenie a fizetést. Az átutalásért extra költséget nem számolunk el.

5. Tulajdonjog védelme

A jelenlegi jogi szabályozás értelmében a termékek a mi tulajdonunkat képezik egészen addig, amíg teljes mértékben ki nem fizetik azokat.

6. Jótállás

A garancia időtartama 2 év, amely időszak az átadás napjától indul. A garancia nem terjed ki a természetes elhasználódás, a nem rendeltetésszerű használat, a nem megfelelő karbantartás vagy annak teljes hiánya következtében fellépő károsodásokra.


A jótállás ugyancsak nem terjed ki a termékek nem rendeltetésszerű használata, vagy helytelen beszerelése, vagy helytelen felhasználása miatt fellépő hibákra, vagy károsodásokra.


A garancia akkor is érvényét veszti, ha Ön bármilyen módon beavatkozik az alkatrész működésébe és / vagy a javításába, vagy ezt olyan személy teszi, akit erre vállalatunk nem jogosított fel, és amely beavatkozás egy a korábbinál még jelentősebb mértékű károsodásához vezetett.


Garanciális esetben Önnek joga van kérni a hiba kijavítását vagy hibátlan termék szállítását (hiba elhárítás). Amennyiben a választott hibaelhárítási mód költsége túlságosan magas, a hiba elhárításának módja korlátozódik a másik megoldásra.


A hibamentes termék szállítását egy jobb minőségű, megfelelő tulajdonságokkal rendelkező termékkel is meg lehet oldani, amennyiben ez a megoldás ésszerű.


A további jogok, különösen a kereskedelmi szerződés felmondása, vagy az árcsökkenés csak abban az esetben lehetséges, ha a javításra rendelkezésre álló idő letelt, vagy a hiba elhárítására két sikertelen kísérlet történt. Amennyiben a cégünk által adott garancia mellett a termékre különleges gyártói garancia is vonatkozik, ez a termék leírásában szerepel. Ezek a szabályok ilyen esetben kizárólag az adott termékre vonatkoznak.

7. A felelősségre vonatkozó rendelkezések

A jogi felelősségre vonatkozó rendelkezések a cégünk és a vásárló közötti kapcsolatra a jelenlegi törvényi szabályozásoknak megfelelően érvényesek.

8. Újra hasznosításra / akkumulátorokra vonatkozó jogi szabályozások

Cégünk a világméretű hulladékgazdálkodási rendszer tagja. Kérésére tájékoztatjuk a lakóhelye közelében található gyűjtőhelyek (hulladékátvételi és újra hasznosítási központok) listájáról, ahol a megfelelő csomagolású termékek díjmentes hulladékártalmatlanítását végzik.


Az akkumulátorok értékes fémeket tartalmaznak, melyek a környezetre ártalmasak, de újra hasznosíthatók. A használt akkumulátorokat más hulladékoktól elkülönítetten kell elhelyezni. A hatályos jogszabályokkal összhangban azok a cégek, akik akkumulátorokat forgalmaznak, vissza kell, hogy vegyék azokat, a vásárlók pedig kötelesek a használt akkumulátorokat a megfelelő gyűjtőhelyre eljuttatni.


garbage

Az újra hasznosítható akkumulátorokon egy különleges jel, egy áthúzott hulladékgyűjtő látható. A hulladékgyűjtő ábrája alatt a szennyezők jelölése található:
- Pb - ólom, amennyiben több mint 0.004 százalék ólmot tartalmaz;
- Cd - kadmium, amennyiben több mint 0.002 százalék kadmiumot tartalmaz;
- Hg - higany, amennyiben több mint 0.005 százalék higanyt tartalmaz.


A megvásárolt akkumulátorokat ártalmatlanítás céljából visszaküldheti nekünk. Kérjük, a tehermentesített küldeményre írja rá, hogy “Battery Disposal” (akkumulátor ártalmatlanítás) és küldje el a következő címre: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.

Figyelem!

Elektromos és elektronikus termékeket tilos a háztartási hulladékba helyezni. Vásárlóink régi elektronikus termékeiket a megfelelő gyűjtőhelyeken (hulladékátvételi és újra hasznosítási központok) adhatják le.

9. Belső égésű motorolaj és hajtóműolaj átvétele

Általános jogi kötelezettségeinkkel összhangban a belső égésű motorokhoz használt olajat és a váltóolajat átvesszük, de meg kell jegyeznünk, hogy csak az olajcseréből származó használt olajat, olajszűrőket és olajos hulladékot kell átvennünk, bármilyen méretben, egy alkalommal, a lenti címen.


Mi kizárólag a megsemmisítés költségeit fedezzük, a gyűjtőhelyeinkre való szállítás költségét vásárlóinknak kell fizetniük. Kérjük, visszaküldés előtt tájékozódjon a veszélyes áruk postai szállítására vonatkozó különleges feltételekről.

Cím:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Cégjegyzék: HRA 46262 B, bíróság elsődleges joghatósággal Berlin-Charlottenburg
Adószám (adófizető adóazonosító): DE281524971


E-mail: [email protected]
Web: www.eualkatresz.hu


Telefon: +36 1 677 7645

Berlin, 2016. május